Digitaaliset julkaisut

Teemme digitaalisia julkaisuja asiakkaillemme eri tekniikoilla. Alla mainittuna muutamia suosittelemiamme työkaluja digijulkaisuiden tekoon.

Jos tarvetta digitaaliselle julkaisemiselle löytyy, palvelemme Teitä mielellämme. Voimme joko avustaa, neuvoa tai tehdä kaiken palveluna juuri Teille.

Kysy lisää!

Issuu-julkaisusovellus

Issuu on verkkojulkaisemisen, verkkojulkaisujen seuraamisen, jakamisen ja järjestämisen väline, joka toimii pilvipalveluna. Issuu-sovellus on englanninkielinen. Sen perustoimintojen käyttö, kuten julkaisujen lukeminen, lataaminen & tulostaminen ja oman lukemiston muodostaminen, on ilmaista. Ammattimaiseen julkaisemiseen tarvitaan maksullinen lisenssi.

Tutustu lisää: http://www.issuu.com/

ePaper - lehden näköisversio

ePaper on sähköisessä muodossa luettava paperisen lehden näköisversio. Se on luettavissa tietokoneella ja erillisellä sovelluksella mobiililaitteilla. ePaperin avulla tuot julkaisut käyttäjien ulottuville digitaalisina näköisversioina nopeasti ja kivuttomasti. Palvelun liittäminen osaksi olemassaolevia verkkosivustoja tai -palveluita onnistuu helposti.

Tutustu lisää: http://www.epaper.fi

Prezi - luova esitystekniikka

Etsittekö vaihtoehtoa Powerpointille? Prezi on esittelyohjelma ja tarinankerrontatyökalu ideoiden esittelemiseen ja niiden virtuaalisella kankaalla jakamiseen.

Prezi erottuu muista vastaavista ohjelmistoista zoomauskäyttöliittymällään, joka mahdollistaa käyttäjiä zoomaamaan sisään ja ulos esitelmän sisällössä.

Tutustu lisää: http://www.prezi.com

eDocker

Kotimainen eDocker tarjoaa kansainvälisestikin ainutlaatuisen työkalun, jolla voi tuottaa html5-pohjaisia avoimen standardin web-app-julkaisuja.

Tuotat yhdellä ja samalla taitolla versiot sekä mobiili että työpöytälaitteille, tämän jälkeen sinulla on mahdollisuus jakaa julkaisuasi suoraan omalta web-palvelimeltasi tai julkaista se eDockerin Publish julkaisujärjestelmässä.

Tutustu lisää: http://www.edocker.fi

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä »