TremediaCMS - Helppokäyttöinen julkaisujärjestelmä

Tarvitsetteko sivuston vai kaipaako nykyinen sivustonne uudistamista? Onko teillä jo olemassa www-sivusto, jota haluaisitte itse päivittää?

TremediaCMS - sisällönhallintaa selaimella

Järjestelmän avulla www-sivuston sisältöä voidaan hallita helposti mistä tahansa internetyhteyden ja -selaimen kautta.

Ylläpitäjän ei tarvitse osata html-koodausta vaan ns. tietokoneen peruskäyttötaidot riittävät. Järjestelmä huolehtii mm. siitä, että sivustolle ladattavat kuvat tulevat näkyviin juuri oikeassa koossa ja teksti on luettavaa. Sivuston hakukoneoptimointi voidaan tehdä suoraan julkaisujärjestelmästä tai antaa se ulkopuolisen tahon toteutettavaksi.

Julkaisujärjestelmä voidaan helposti liittää osaksi jo olemassa olevaa www-sivustoa. Järjestelmällä voidaan hallita joko koko sivustoa tai vain osia sivustosta.

TremediaCMS -julkaisujärjestelmä lyhyesti

  • Erittäin helppokäyttöinen
  • Ei vaadi koodaustaitoa
  • Soveltuu niin pienten sivustojen kuin suurten portaaleiden ylläpitoon
  • Järjestelmä sisältää jo oletuksena erilaisia sivumalleja, joita voidaan tarvittaessa tehdä lisää. Sisällön muokkaaminen on reaaliaikaista, joten muokatessa näkee heti miltä lopputulos tulee näyttämään.
  • Järjestelmä sovitetaan aina sopivaksi sivustolle suunniteltuun ulkoasuun, jolloin saadaan halutun näköinen lopputulos.
  • Monipuolinen suomalainen julkaisujärjestelmä

Julkaisujärjestelmä voidaan liittää osaksi jo olemassa olevaa www-sivustoa. Järjestelmällä voidaan hallita joko koko sivustoa tai vain osia sivustosta.

Pyytäkää meidät palaveriin, niin voimme näyttää kuinka helppoa sivuston päivitys on.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä »