Verkkosivut - tärkein käyntikorttinne internetissä

Tarvitsetteko sivuston vai kaipaako nykyinen sivustonne uudistamista?

Mielikuva yrityksestä muodostetaan usein verkkosivujen perusteella. Osa yritysten www-sivustoista on jo vuosia vanhoja ja saattaneet jäädä vanhanaikaisiksi sekä ulkoasullisesti että toiminnallisesti. Sivuston uudistaminen nykyaikaisemmaksi antaa oikein tehtynä potkua yrityksen liiketoimintaan.

Haluatteko uudistaa sivustonne vai tarvitsetteko kokonaan uuden sivuston? Haluaisitteko yhdistää sivustoonne työkalun, jolla päivittää sisältöä? Olipa kysymyksenne mikä tahansa, ottakaa meihin yhteyttä ja kartoitetaan tilanne.

Emme käytä suunnittelussamme valmiita sivupohjia, jokainen sivusto suunnitellaan asiakkaan tarpeiden, toiveiden ja näkemyksien pohjalta. Saatte sivustostanne juuri sellaisen, kuin haluattekin.

Alla hieman tietoa tarjoamistamme vaihtoehdoista. Jos haluatte sivustollenne myös sivutilaa, tutustukaa tarjoamiimme palvelintilapaketteihin.

Responsiiviset verkkosivut - julkaisujärjestelmällä vai ilman?

Toteutamme sivustot tarpeen mukaan myös responsiivisena (sivuston sisältö mukautuu näyttötarkkuuden mukaan).

Tämä eri päätelaitteet huomioon ottava toteutustapa yleistyy kovaa vauhtia sekä ns. perussivustoilla että julkaisujärjestelmällisillä sivustoilla.

TremediaCMS - Helppökäyttöinen julkaisujärjestelmä.

Etsittekö sivustollenne luotettavaa ylläpitäjää?

Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet vuosien aikana sivuston jos toisenkin. Monet asiakkaistamme ovat halunneet myös tilata meiltä sivuston ylläpitopalvelun.

Me hoidamme päivitykset, jolloin Te voitte keskittyä ydinosaamiseenne.

Onko tarvetta mobiilisivuille?

Onko Teillä tarvetta myös erityisesti mobiilipäätelaitteille suunnittelulle sivustolle? Toteutamme sekä ns. perussivustoille että julkaisujärjestelmällisille sivustoille erilliset mobiilisivut.

Ero mobiilisivujen ja responsiivisten sivujen osalta on se, että mobiilisivut on toteutettu erityisesti mobiilipäätelaitteita ajatellen ja niillä näytettävä sisältö on monesti suppeampaa verrattuna ns. sivuston täysversioon. Tällä tavalla toteutetut sivustot toimivat nopeasti ja mm. käyttöliittymä on ajateltu juuri mobiilikäyttäjiä silmällä pitäen.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä »