Yritys

Tervetuloa Tremediaan

Tremedia on tamperelainen Digitaalinen mainostoimisto. Tuotamme korkeatasoisia ja luotettavia palveluita, jotka perustuvat vahvaan ammattitaitoon ja osaamiseen.

Tarjoamme käyttöönne vahvalla ammattitaidolla varustetun tiimin sekä yli vuosikymmenen kokemuksen digitaalisen ja perinteisen mainonnan alalta.

Miksi Tremedia?

Olemme toimineet digitaalisen ja perinteisen mainonnan alalla vuodesta 2002, joten meillä on yli vuosikymmenen kokemus takanamme. Tänä aikana olemme olleet mukana sadoissa eri projekteissa niin isojen kuin pientenkin yritysten kanssa.

Olemme jo vuosien ajan myös toimineet vahvana kumppanina eri mainostoimistoille monenlaisissa projekteissa.

Tarjontamme (eri tuotteet ja palvelut) ja osaamisemme on laaja-alaista. Toimimme lisäksi asiakkaidemme tukena/kumppanina myös sellaisten palveluiden tai tuotteiden hankinnassa, joita itse emme tarjoa.

Tyytyväisiä asiakkaita - Toimimme asiakasta kuunnellen

Asiakastyytyväisyys on jo vuosia pysynyt korkealla. Tämän osoituksena ovat pitkät asiakassuhteet ja se, että valtaosa uusista asiakkaistamme tulee suorana suosituksena nykyisen asiakkaamme kautta. Viidakkorumpu siis toimii :-).

Pitkien asiakassuhteiden takana on mm. aito halumme auttaa asiakasta eri asioihin liittyen.

Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme ilman leijailevia kysymysmerkkejä. Emme puhu robottia, vaan kerromme asian niin kuin se on – selkeällä maalaisjärjellä ilmaistuna.

Meiltä ei tule ns. liukuhihnatavaraa, vaan jokainen toteutus pyritään tekemään mahdollisimman pitkälle asiakkaan toiveiden mukaan.

Mietimme asiakkaalle sopivinta toteutusta ja perustelemme miksi ko. valintaan on päädytty. Myös tässä tulee esiin pitkä kokemuksemme digitaalisen ja perinteisen mainonnan alalta.

Meihin luottavat sekä isot että pienet yritykset, joten miksi ette myös Te?

Tervetuloa tyytyväisten asiakkaiden joukkoon.