Tuotteet

Mitä saisi olla?

Mobiilit, sosiaalinen media, verkkosivut, verkkokaupat, ekirjeet, intrat, extrat, aineistopankit, hakukoneoptimointi, hakusanamainonta ynnä muut verkkoon tarttuvat palvelut, sovellukset ja tuotteet – Meiltä löydätte ne kaikki! Olemme saaneet erittäin suurta kiitosta mm. verkkosovellustemme monipuolisuudesta ja helppokäyttöisyydestä.

Eivätkö verkkosivusi toimi puhelimella? Tarvitsetko kustomoidun sovelluksen tai järjestelmän? Puhuvatko asiantuntijat taas robottia?

Tekninen tiimimme auttaa ja ratkaisee digitaalisen kentän haasteet käden käänteessä. Selitämme asiat selkokielellä, kuten ne ovat, ilman turhia teknisiä termejä. Taitopankistamme löytyy tieto ja osaaminen yksinkertaisista verkkosivuista aina suuren kokoluokan järjestelmiin asti.

Tremedian tuotteet

Rehti-Store

Rehti Store

Haluaisitko hyödyntää päivän jokaisen hetken kaupankäyntiin? Rehti Storella se onnistuu!

Rehti Store on hakukoneystävällinen, tietoturvallinen ja ennen kaikkea helppokäyttöinen. Verkkokaupan hallinnoimiseen ei vaadita koodaustaitoja ja se soveltuu niin suurten kuin pienten yritysten B2B- ja B2C-kaupankäyntiin. 

Lataa esite tästä (pdf)

ikoni

Rehti Newsletter

Kehittynyt ja kotimainen uutiskirjejärjestelmä on automatisoitu, minkä vuoksi uutiskirjeen lähettäminen on helppoa myös ensikertalaiselle.

Järjestelmä on suunniteltu ennen kaikkea käyttäjä edellä, helpottamaan uutiskirjeiden lähetystä ja postituslistojen hallinnointia.

Lataa esite tästä (pdf)

Rehti-CMS

Rehti CMS

Haluatko verkkosivut, jonka sisältöä on näppärä ja nopea päivittää? Haluatko pitää verkkosivusi sisällöt ajan hermolla ilman turhaa säätöä?

Rehti CMS on kotimainen, monipuolinen, helppokäyttöinen ja hakukoneystävällinen julkaisujärjestelmä, jolla verkkosivujen päivitys ja ylläpito onnistuvat missä ja milloin tahansa.

Lataa esite tästä (pdf)

Rehti-Feedback

Rehti Feedback

Rehti Feedback -järjestelmä antaa käyttäjälle mahdollisuuden lähettää palautteita helposti ja vaivattomasti.

Palautteen antaja pystyy järjestelmän avulla itse seuraamaan jätetyn palautteen käsittelyprosessia. Lisäksi omien tietojen täydentäminen prosessin aikana onnistuu kätevästi yhden näkymän kautta.

Lataa esite tästä (pdf)

Rehti-Store

Rehti Consent

Jokaisen verkkosivuston täytyy lakisääteisesti saada kävijältä suostumus hänen sivuvierailunsa tietojen tallentamiseen.

Osa evästeistä on välttämättömiä sivuston toiminnan ja tietoturvan kannalta ja osaa puolestaan käytetään hyväksi esim. markkinoinnissa. Evästebanneri on paras työkalu suostumuksen selvittämiseen.

Lue lisää

ikoni

Verkkosivut

Toteuttamamme verkkosivut ovat suunniteltu helppokäyttöisiksi ja asiakkaan toiveita kuunnellen.

Suunnittelemme ja toteutamme verkkosivut aina responsiivisiksi. Näin varmistamme, että sivut toimivat ja näyttävät hyvältä, käytit sitten mobiilia tai perinteistä pöytäkonetta.

ikoni

WordPress

Tremedian palvelu pitää sisällään tarpeeseesi kehitetyt upeat WordPress-sivut. WordPress on maailman suosituin julkaisujärjestelmä ja sen lukuisat lisäosat takaavat persoonallisen käyttökokemuksen.

Järjestelmä tarjoaa yksinkertaisen ylläpidon oli sivustosi sitten blogi, portfolio, yrityssivusto, verkkokauppa tai mikä tahansa.

ikoni

Palvelintilapaketit

Tarvitsetteko kodin yrityksenne www-sivustoa, verkkokauppaa tai verkkopalvelua varten?

Mikäli haluatte, voimme hoitaa kaikki verkkopalvelunne hallinnoimiseen ja hankkimiseen liittyvät asiat puolestanne. Olemme valinneet kumppaneiksi alan parhaat toimijat, joten laatu on taattu myös palvelintiloja silmällä pitäen.

ikoni

Muut ratkaisut

Tekniikkatiimimme tietämys ulottuu tavallisimpien koodaustöiden lisäksi laajemmallekin skaalalle esimerkiksi monipuolisten järjestelmien ja sovellusten tekoon.

Jos koet, että jokin asia voitaisiin tehdä helpommin ja digitaalisesti, se pitää varmasti paikkansa. Kehitämme juuri sinulle sopivan sovelluksen tai järjestelmän, jolla helpotat päivittäistä työmäärääsi.