Rehti Newsletter -uutiskirjejärjestelmä

Rehti Newsletter

Tekee uutiskirjeen laatimisesta yksinkertaista

Kehittynyt ja kotimainen järjestelmä on automatisoitu, minkä vuoksi uutiskirjeen lähettäminen on helppoa myös ensikertalaiselle. Määritä uutiskirjeellesi haluamasi lähetyspäivä ja -aika ja anna Rehti Newsletterin hoitaa loput. 

Rehti Newsletter –uutiskirjejärjestelmä sisältää kaikki tarvittavat ominaisuudet uutiskirjeiden vaivattomaan luomiseen ja jakeluun. Kotimainen järjestelmä on suunniteltu ennen kaikkea käyttäjä edellä, helpottamaan uutiskirjeiden lähetystä ja postituslistojen hallinnointia.

Rehti Newsletter on yhteensopiva Rehti Storen kanssa, jolloin kaupan tuotteet voidaan lisätä uutiskirjeisiin helposti.

Yksinkertaista hallintaa

Postituslistojen ja vastaanottajien hallinnoinnista on tehty käyttäjälle yksinkertaista ja kehittynyt lähetysjärjestelmä takaa, että lähettämäsi postit eivät päädy vastaanottajan roskapostiin. 

Kirjeen lopullisesta ulkonäöstä ei myöskään tarvitse huolehtia laitekohtaisesti, sillä Rehti Newsletterin kautta lähetetyt kirjeet on suunniteltu näyttämään hyvältä kaikilla yleisimmillä sähköpostiohjelmilla.

 
#rehtinewsletter #uutiskirje #kotimainen

Ominaisuudet


Rehti Newsletter pitää sisällään kaikki tärkeimmät ominaisuudet, joilla uutiskirjeiden hallinnointi ja lähettäminen onnistuu helposti ja vaivattomasti.

ikoni

Helppokäyttöinen hallinta

Uutiskirjeen laatiminen on tehty helpoksi. Prosessia helpottaa valmiin kirjeen esikatselumahdollisuus, suoraan vastaanottajan näkökulmasta.

ikoni

Automatisoitu lähetys

Lähetys on kätevää automatisoidun lähetystoiminnon avulla. Määritä uutiskirjeelle valmiiksi haluamasi lähetysajankohta ja anna kehittyneen järjestelmämme hoitaa loput.

ikoni

Erinomainen yhteensopivuus

Rehti Newsletterillä luodut uutiskirjeet on suunniteltu näyttämään hyvältä kaikilla yleisimmillä sähköpostiohjelmilla.

ikoni

Analytiikka

Seuraa lähetettyjen uutiskirjeiden tilastoja analytiikan avulla. Saat käyttöösi tiedot mm. avatuista kirjeistä, onnistuneista lähetyksistä sekä bounce-viesteistä.

 

ikoni

Esite talteen?

Lataa esite tästä (pdf)