Osa 6: Verkkokauppa on tätä päivää

markkinointivinkit-osa-6-paakuva.png

Verkkokauppa tukee kivijalkaa

Verkkokauppa tekee myyntiä kellon ympäri.

Verkkokauppa palvelee kellonajasta ja paikasta riippumatta. 

Onhan verkkokauppasi nopea ja helppokäyttöinen? Millaisia ominaisuuksia arvostat verkkokaupassa? Entä millaisia ominaisuuksia asiakkaasi arvostavat? 

Toimiva, tehokas ja houkutteleva verkkokauppa on:

  • Huolellisesti rakennettu ja responsiivinen, jolloin kauppa mukautuu erikokoisille näyttöpäätteille ja on aina erittäin käyttäjäystävällinen. 
  • Hakukonenäkyvyydeltään erinomainen. Tämä on edellytys sille, että kauppa ja siellä olevat tuotteet löytyvät hakutuloksissa.
  • Maksu- ja toimitustapojen integraatiot sisältävä, jolloin kaupanteko ja maksujen sekä toimitusten hallinta on joustavaa ja helppoa.
  • Helppokäyttöinen, jolloin aikaa ei tuhraudu turhaan säätämiseen. Asiakas löytää, mitä etsii ja suoriutuu kassalle jouhevasti. Kauppiaan on helppo muokata sisältöä ja hoitaa tilauksia sekä raportointia. 
  • Tietoturvaltaan huippuluokkaa, jolloin sekä asiakakkaan että kauppiaan ei tarvitse olla huolissaan tietojen joutumisesta hukkateille.  

REHTI STORE on Tremedian oma verkkokauppa, joka toimii niin pienten kuin suurempienkin verkkokauppojen alustana. Kerromme mielellämme lisää!

markkinointivinkit-osa-6-kuvituskuva.png

 

ikoni

Esite talteen?

Lataa esite tästä (pdf)

 

Takaisin listaukseen