Osa 4: Kanavat aktiivikäyttöön

markkinointivinkit-osa-4-paakuva-opt.jpg

Pysy ajan hermolla

Julkaise rohkeasti ajankohtaista sisältöä.

  • Onko sinulla somekanavat käytössä?  
  • Entä uutis- tai ajankohtaispalsta sivustollasi?  
  • Kuinka usein teet julkaisuja?  

Julkaisemalla sekä asiapainotteista että kevyempää sisältöä saa kanavat pidettyä mielenkiintoisina ja ajan tasalla. 

Hyvä apuväline on tehdä julkaisukalenteri ja julkaista sisältöä säännöllisin väliajoin. Ajankohtaisuus voi olla yrityksen asioiden esille tuomista (esim. uuden tuotteen esittely, loma-aikapäivitys, vuosikatsaus, rekrytointi-ilmoitus). Pitääksesi kanavat mielenkiintoisina, on hyvä myös jakaa vaikkapa omaan alaan liittyviä uutisia sekä huomioida erilaisia juhlapäiviä ja tapahtumia.  

Mainostamisen ohessa anna mm. hyviä vinkkejä, vastaa kysymyksiin ja luo kiinnostavaa sisältöä, joka tuo lisäarvoa asiakkaallesi. Ilahduta luomalla positiivista fiilistä! 

markkinointivinkit-osa-4-kuva-2.jpg

Pidä verkkosivut ajan tasalla

Verkkosivut kertovat aktiivisesta yrityksestä. 

Jääkö verkkosivustosi sisällön päivittäminen usein muiden tehtävien jalkoihin? 

Ovatko ajankohtaiset uutisesi lähinnä joulu- ja juhannustervehdyksiä?  

Jotta asiakkaasi ja uudet potentiaaliset asiakkaasi saisivat yrityksestäsi aktiivisen kuvan, kannattaa myös oman sivuston ylläpitoon satsata. Jo pienillä asioilla voit saada sivustosi eloon ja pysymään ajankohtaisena. 

Saisiko etusivulle eloa somefeedillä?  

Kävisikö uuden sisällön tarjoamiseen blogi, johon aika ajoin kirjoitettaisiin pieniä artikkeleita yrityksen toiminnasta, tuotteista, palveluista tai muista mielenkiintoa herättävistä asioista?  

Tremedian oma julkaisujärjestelmä Rehti CMS on kotimainen, monipuolinen, helppokäyttöinen ja hakukoneystävällinen julkaisujärjestelmä, jolla verkkosivujen päivitys ja ylläpito onnistuvat missä ja milloin tahansa. Kerromme mielellämme lisää!

 

ikoni

Esite talteen?

Lataa esite tästä (pdf)

 

Takaisin listaukseen