Tremedia

Digitaalinen mainostoimisto

Me tremedialaiset olemme laadukasta jälkeä tuottava ja tehokkaasti palveleva porukka. Tuomme asiakkaillemme lisäarvoa olemalla rehti ja asiantunteva kumppani.

Meihin luottavat sekä isot että pienet yritykset, joten miksi ette myös te? Tervetuloa tyytyväisten asiakkaiden joukkoon.

Kumppani

Toimintaamme ohjaa asiakaslähtöinen työskentely. Osaava henkilöstö on yrityksemme paras valtti. Tekemisessämme päätavoitteita ovat laadukas työn jälki sekä asiakkaiden ilahduttaminen onnistuneilla toteutuksilla.

Toimintojamme olemme tehostaneet Lean-ajattelua hyödyntäen ja olemme päässeet hyvään vauhtiin jatkuvan kehittämisen polulla.

Yhteistyössä

Tavoitteiden saavuttamisessa iso merkitys on laajalla yhteistyöverkostolla.

Verkoston avulla tarjoamme monenlaisia lisäpalveluita sekä ammennamme jatkuvasti uutta ammattiosaamista vastataksemme haasteisiin nyt ja tulevaisuudessa.

Tremedian tietopaketit

Olemme koonneet valikoiduista palveluistamme tietopaketit. Tutustu niihin alla olevista linkeistä.

Suunnittelupalvelut

Verkkokauppa

Julkaisujärjestelmä

WordPress

Some ja kampanjat

Tremedialla ollaan siitä onnekkaassa asemassa, että työnteko onnistuu miltei missä vain.

Palvelemme siis etätöistä ihan normaaliin tapaan puhelimitse ja sähköpostitse. Nakkaa siis huoletta viestiä, jos kuningasidea iskee.

Erityiset tsempit kaikille yrittäjille ja jaksamista niille, joille etätyöt eivät ole mahdollisia. Pysytään terveinä ja pidetään huolta toisistamme!