Asko

Verkkopalvelun uudistus

Askon verkkopalvelun uudistus on käsittänyt sekä visuaalisen ilmeen uudistamisen että teknisen toteutuksen. Uudistuksen tavoitteena oli selkeyttää sivuja karsimalla turhia elementtejä pois. Lisäksi määrittelyn yhteydessä todettiin verkkokaupan olevan vain osa sivustoa ja että asiakas pitää saada kiinnostumaan Askosta ja Askon tuotteista.

Verkkopalvelu suunniteltiin selkeäksi ja helppokäyttöiseksi, jolloin inspiroivien sisustuskuvien ja -tuotteiden selailu onnistuu jouhevasti. Visuaalisuuden puolesta verkkopalvelusta suunniteltiin linjakas ja rauhallinen kokonaisuus. Myöhemmin Askon verkkopalvelua on kehitetty lisää tasaiseen tahtiin.

Askossa on sisustamisen iloa

Asko on suomalainen sisustusmyymäläketju, joka on sisustanut suomalaisia koteja jo 100 vuotta.

Asko on Suomen luotetuin. Kuluttajat ovat valinneet Askon jo kaksitoista kertaa (2007-2018) Suomen luotetuimmaksi huonekaluliikkeeksi Valittujen Palojen Luotetuin Merkki -tutkimuksessa.

Tutustu Askoon ja Askon tuotteisiin osoitteessa

https://www.asko.fi

Joulukalenterimme on täynnä vinkkejä ja arvontoja!

Me täällä Tremediassa olemme täynnä joulumieltä ja päätimmekin sen kunniaksi tehdä somekanaviimme joulukalenterin. Joulukalenterissa on luvassa vinkkejä parempaan markkinointiin sekä huikeita arvontoja.

Ota siis Tremedia seurantaan Facebookissa sekä Instagramissa ja kerää vinkit talteen ja osallistu arvontoihin!

@mainostoimistotremedia

@mainostoimistotremedia