Legenda

Verkkosivut

Saimme toimeksiannon uudistaa Tuotantoyhtiö Legendan verkkosivut. Tavoitteena oli suunnitella ja toteuttaa erittäin yksinkertaiset, mutta kuitenkin näyttävät verkkosivut. Lisäksi Legendan toteuttamia videoita haluttiin tuoda sivuilla esille aiempaa enemmän.

Sivut suunniteltiin annettujen raamien mukaan ja videoiden esilletuominen päätettiin toteuttaa etusivulla showreelin muodossa. Sivusto toteutettiin responsiiviseksi ja niin, että latausajat pysyivät mahdollisimman pieninä. Sivuston päivityksen yhteydessä myös Legendan yritysilme koki asiakkaan toivoman uudistuksen graafisempaan ja yksinkertaisempaan suuntaan.

Luovan sisällöntuotannon ammattilaisjoukkue

Tuotantoyhtiö Legenda tarjoaa kattavat luovan sisällöntuotannon palvelut. Legendalta saat sisällöntuotannon kaikkiin medioihin, tuotanto- ja jälkituotantopalvelut sekä kalustovuokrauksen.

Katso tästä näyttävät toteutuksemme:

https://www.legenda.tv

Joulukalenterimme on täynnä vinkkejä ja arvontoja!

Me täällä Tremediassa olemme täynnä joulumieltä ja päätimmekin sen kunniaksi tehdä somekanaviimme joulukalenterin. Joulukalenterissa on luvassa vinkkejä parempaan markkinointiin sekä huikeita arvontoja.

Ota siis Tremedia seurantaan Facebookissa sekä Instagramissa ja kerää vinkit talteen ja osallistu arvontoihin!

@mainostoimistotremedia

@mainostoimistotremedia