Legenda

Verkkosivut

Saimme toimeksiannon uudistaa Tuotantoyhtiö Legendan verkkosivut. Tavoitteena oli suunnitella ja toteuttaa erittäin yksinkertaiset, mutta kuitenkin näyttävät verkkosivut. Lisäksi Legendan toteuttamia videoita haluttiin tuoda sivuilla esille aiempaa enemmän.

Sivut suunniteltiin annettujen raamien mukaan ja videoiden esilletuominen päätettiin toteuttaa etusivulla showreelin muodossa. Sivusto toteutettiin responsiiviseksi ja niin, että latausajat pysyivät mahdollisimman pieninä. Sivuston päivityksen yhteydessä myös Legendan yritysilme koki asiakkaan toivoman uudistuksen graafisempaan ja yksinkertaisempaan suuntaan.

Luovan sisällöntuotannon ammattilaisjoukkue

Tuotantoyhtiö Legenda tarjoaa kattavat luovan sisällöntuotannon palvelut. Legendalta saat sisällöntuotannon kaikkiin medioihin, tuotanto- ja jälkituotantopalvelut sekä kalustovuokrauksen.

Katso tästä näyttävät toteutuksemme:

https://www.legenda.tv

Katso myös

Tremedian tietopaketit

Olemme koonneet valikoiduista palveluistamme tietopaketit. Tutustu niihin alla olevista linkeistä.

Suunnittelupalvelut

Verkkokauppa

Julkaisujärjestelmä

WordPress

Some ja kampanjat

Tremedialla ollaan siitä onnekkaassa asemassa, että työnteko onnistuu miltei missä vain.

Palvelemme siis etätöistä ihan normaaliin tapaan puhelimitse ja sähköpostitse. Nakkaa siis huoletta viestiä, jos kuningasidea iskee.

Erityiset tsempit kaikille yrittäjille ja jaksamista niille, joille etätyöt eivät ole mahdollisia. Pysytään terveinä ja pidetään huolta toisistamme!