Sotka

Verkkopalvelun uudistus

Toimme Sotkan verkkopalvelun nykyaikaan. Projektin alkuvaiheessa suunnittelutyön kärkenä pidettiin tuotteiden näyttävää esilletuontia ja ostamisen helppoutta. Tavoitteena oli luoda selkeä ja helppokäyttöinen verkkopalvelu, jossa löydettävyys olisi aivan omaa luokkaansa.

Näillä suuntaviivoilla suunnittelimme Sotkalle uudistetun verkkopalvelun. Verkkopalvelu on suunniteltu ja toteutettu responsiiviseksi, jolloin tuotteiden selailu ja verkko-ostosten tekeminen älylaitteilla on näppärää ja nopeaa.

Sivustoa on kehitetty myös julkaisun jälkeen ja verkkopalvelun toteutuksessa on kiinnitetty erityishuomiota hakukonenäkyvyyteen sekä tietoturvallisuuteen. Nämä molemmat ominaisuudet on hiottu huippuunsa!

Suomalainen sisustus- ja huonekalukauppa

Sotka on suomalainen huonekalujen vähittäiskaupan ketju edullisuutta ja helppoa asiointia, sekä luotettavuutta arvostavalle asiakkaalle.

Voit helposti kysyä apua kalusteisiin ja palveluihin liittyen suoraan Sotkan asiantuntevilta myyjiltä riippumatta siitä, onko asiointipaikkasi Sotkan myymälä tai verkkokauppa.

Tutustu Sotkaan ja Sotkan tuotteisiin:

https://www.sotka.fi

Joulukalenterimme on täynnä vinkkejä ja arvontoja!

Me täällä Tremediassa olemme täynnä joulumieltä ja päätimmekin sen kunniaksi tehdä somekanaviimme joulukalenterin. Joulukalenterissa on luvassa vinkkejä parempaan markkinointiin sekä huikeita arvontoja.

Ota siis Tremedia seurantaan Facebookissa sekä Instagramissa ja kerää vinkit talteen ja osallistu arvontoihin!

@mainostoimistotremedia

@mainostoimistotremedia