TavaraTaxi

Verkkosivut

Julkaisimme alkuvuodesta 2018 TavaraTaxille uudet verkkosivut. Verkkosivupäivityksen yhteydessä TavaraTaxi koki myös laajan visuaalisen päivityksen.

TavaraTaxin aiemmin käytössä olleiden sivujen ulkoasu oli jo jäänyt ajan jalkoihin, yrityksen kehitettyä omaa toimintaansa ja palveluitaan uudenaikaisemmaksi. Tavoitteena oli saada sivuston ulkoasu vastaamaan nykyaikaista ja eteenpäin menneen yrityksen meininkiä.

Lopputuloksena on raikkaat, uudenaikaiset ja tottakai responsiiviset sivut, jotka kertovat saumattomasti TavaraTaxin monipuolisista ja nykyaikaisista palveluista. Suunnittelutyö tehtiin freesillä otteella, kuitenkin yrityksen historiaa kunnioittaen.

Luotettava pikakuljettaja

TavaraTaxi on aina valmiina palvelemaan, kun pyörät pyörivät vuorokauden ympäri. TavaraTaxi on asiakkaidensa luotettava kumppani logistiikan tarpeissa. TavaraTaxin voi tilata yksittäiseen pieneen tai suureen kuljetustarpeeseen. Jos tarve on jatkuva, voidaan rakentaa siihen sopiva palvelukonsepti.

Tutustu tästä TavaraTaxiin ja toteuttamiimme sivuihin:

https://www.tavarataxi.fi

Joulukalenterimme on täynnä vinkkejä ja arvontoja!

Me täällä Tremediassa olemme täynnä joulumieltä ja päätimmekin sen kunniaksi tehdä somekanaviimme joulukalenterin. Joulukalenterissa on luvassa vinkkejä parempaan markkinointiin sekä huikeita arvontoja.

Ota siis Tremedia seurantaan Facebookissa sekä Instagramissa ja kerää vinkit talteen ja osallistu arvontoihin!

@mainostoimistotremedia

@mainostoimistotremedia