Turva

Kampanjasivut

Olemme toteuttaneet Turvalle useita eri kampanjasivustoja, kilpailuita ja muita digitaalisen markkinoinnin palveluita. Viimeisimpinä toteutuksina teimme kampanjasivut Turvan matka-arvonnalle sekä Kaveri Turvaan-lomakkeille.

Edelliset lomakkeet näyttivät jo vanhanaikaisilta ja niistä piti tehdä yrityksen graafisen ohjeiston mukaiset. Lomakkeista haluttiin tehdä mahdollisimman selkeät ja helposti täytettävät kaikilla päätelaitteilla.

Lopputuloksena oli helppokäyttöiset ja responsiiviset lomakkeet, joiden kautta loppukäyttäjän on nopeaa jättää yhteystietonsa, millä päätelaitteella tahansa.

Tervetuloa Turvaan!

Turva on keskinäinen vakuutusyhtiö, jolla on jo kuudetta kertaa vakuutusalan tyytyväisimmät asiakkaat. Turva palvelee kattavasti sekä henkilö- että yritysasiakkaitaan.

Katso tästä ja vakuutu:

https://www.turvassa.fi/matka-arvonta/ https://www.turvassa.fi/kaveriturvaan/

Katso myös

Tremedian tietopaketit

Olemme koonneet valikoiduista palveluistamme tietopaketit. Tutustu niihin alla olevista linkeistä.

Suunnittelupalvelut

Verkkokauppa

Julkaisujärjestelmä

WordPress

Some ja kampanjat

Tremedialla ollaan siitä onnekkaassa asemassa, että työnteko onnistuu miltei missä vain.

Palvelemme siis etätöistä ihan normaaliin tapaan puhelimitse ja sähköpostitse. Nakkaa siis huoletta viestiä, jos kuningasidea iskee.

Erityiset tsempit kaikille yrittäjille ja jaksamista niille, joille etätyöt eivät ole mahdollisia. Pysytään terveinä ja pidetään huolta toisistamme!