PHP-osaaja

Etsimme koodaritiimiimme osaajaa. Oletko se sinä?

Tule töihin Tremediaan!

Tremedia on vuonna 2002 perustettu tamperelainen Digitaalinen mainostoimisto. Tuotamme korkeatasoisia ja luotettavia palveluita, jotka perustuvat vahvaan ammattitaitoon ja osaamiseen.

Digitaalisen mainonnan puolelta toteutukset keskittyvät erilaisten verkkopalveluiden toteutukseen, joiden pohjana on Tremedian omat tuotteet (julkaisujärjestelmä, verkkokauppa ym. tekniikat) sekä avoimen lähdekoodin järjestelmät (esim. WordPress). Digitaalisten toteutusten lisäksi palvelemme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti myös perinteisen mainonnan puolella. Käy tsekkaamassa tekemiämme toteutuksia YouTubessa.

Etsimme koodaritiimiimme osaajaa. Oletko se sinä?

Meillä pääset mukaan ideoimaan, suunnittelemaan ja toteuttamaan uusia verkkototeutuksia sekä kampanjoita. Meiltä löytyy töitä sekä front-end että back-end puolen tehtävissä. Asiakastöiden lisäksi kehitämme jatkuvasti omia järjestelmiämme ja pääset mukaan myös kehitysprojekteihimme. Käyttämiämme teknologioita ovat mm. PHP7, MySQL, Javascript, HTML5, CSS3.

Edellytämme sinulta vahvaa tuntemusta PHP-ohjelmoinnista. Kokemuksen lisäksi tärkeää on aito innostus ja kiinnostus alaa kohtaan. Odotamme sinulta myös huolellisuutta ja luotettavuutta. Osaat työskennellä sekä itsenäisesti että osana tiimiä.

Työ- ja koulutodistukset ovat totta kai tärkeitä, mutta eniten meitä kiinnostaa nähdä ja kuulla mitä olet tehnyt tähän mennessä ohjelmoinnin parissa. Portfoliosi kertoo siis enemmän kuin tuhat sanaa :-).

Tarjoamme asiakkaidemme kautta mielenkiintoisen kentän mainonnan alalta sekä mukavat työkaverit!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi CV:n sekä mahdollisten työnäytteiden ja palkkatoiveen kera osoitteeseen rekrytointi@tremedia.fi. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Tremedian tietopaketit

Olemme koonneet valikoiduista palveluistamme tietopaketit. Tutustu niihin alla olevista linkeistä.

Suunnittelupalvelut

Verkkokauppa

Julkaisujärjestelmä

WordPress

Some ja kampanjat