Rekisteriseloste

Päivitetty 11.5.2018

Henkilötietolain 10§:n mukainen rekisteriseloste

  1. Rekisterinpitäjä

    Nimi: Tremedia Ky

    Yhteystiedot: Valumallinpolku 2, 33100 Tampere

  2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö

    Virpi Manninen

    Valumallinpolku 2, 33100 Tampere

    Puh. 03 261 1500

  3. Rekisterin nimi

    Tremedia Ky:n asiakasrekisteri

  4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

    Rekisteriä käytetään asiakassuhteen hoitoon, asiakasyhteydenpitoon ja markkinointiin.

  5. Rekisterin tietosisältö

    Asiakassuhteen hoitamiseen liittyvä tieto.

  1. Säännönmukaiset tietolähteet

    Rekisterin yhteys- ja asiakkuustiedot saadaan asiakassuhteen syntyessä ja sen aikana asiakkaan rekisterinpitäjälle tekemistä ilmoituksista.

  2. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

    Henkilötietoja ei luovuteta eteenpäin. Henkilötietoja voidaan siirtää EU:n tai ETA-alueen ulkopuolelle henkilötietolain säännösten mukaisesti.

  3. Rekisterin suojauksen periaatteet

    Rekisteriä ylläpidetään teknisenä tallenteena. Tietojärjestelmä on täysin suojattu ja rekisteriä käyttävät ainoastaan henkilöt, joiden toimenkuvaan sen käyttö kuuluu.

  4. Tarkastusoikeus

    Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26§:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna rekisteriasioista vastaavalle henkilölle (yhteystiedot mainittu kohdassa 2).

Tietoa evästeistä

Näillä sivuilla käytetään evästeitä (cookie). Käytämme evästeiden ja muiden tekniikoiden avulla kerättyä tietoa kävijäanalytiikan lisäksi myös mainonnan ja palvelun sisällön kohdentamista varten sekä mm. tuotekehitystä ja palvelun parantamista varten. Evästeiden avulla voimme tunnistaa käyttämäsi selaimen sekä tiettyjä ko. selaimeen liittyviä tietoja sivujemme käytöstä.

Tällaisia evästeiden ja muiden tekniikoiden avulla kerättyä tietoa ei voida palauttaa yksittäistä tunnistettavaa henkilöä koskevaksi. Henkilötietolainsäädännön sallimin tavoin evästeiden ja muiden tekniikoiden avulla saatua tietoa voidaan kuitenkin yhdistää käyttäjältä palvelun käyttämisen yhteydessä saatuihin henkilötietoihin.

Käyttäjä voi estää evästeiden käytön muuttamalla selaimensa asetuksia. Evästeiden käytön esto voi hidastaa sivujen latautumista ja estää käyttämästä tiettyjä osia sivustosta. Jos estät mainonnan kohdentamisen, sinulle näytetään yhtä paljon mainoksia kuin aikaisemmin, mutta mainonta ei ole kiinnostusalueittesi mukaan valittua.

Voit hyväksyä kaikkien tai vain tietyntyyppisten evästeiden käytön tällä sivustolla muuttamalla asetuksia tästä.

Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista.