Sotka

Verkkopalvelun uudistus

Toimme Sotkan verkkopalvelun nykyaikaan. Projektin alkuvaiheessa suunnittelutyön kärkenä pidettiin tuotteiden näyttävää esilletuontia ja ostamisen helppoutta. Tavoitteena oli luoda selkeä ja helppokäyttöinen verkkopalvelu, jossa löydettävyys olisi aivan omaa luokkaansa. 

Näillä suuntaviivoilla suunnittelimme Sotkalle uudistetun verkkopalvelun. Verkkopalvelu on suunniteltu ja toteutettu responsiiviseksi, jolloin tuotteiden selailu ja verkko-ostosten tekeminen älylaitteilla on näppärää ja nopeaa. 
Sivustoa on kehitetty myös julkaisun jälkeen ja verkkopalvelun toteutuksessa on kiinnitetty erityishuomiota hakukonenäkyvyyteen sekä tietoturvallisuuteen. Nämä molemmat ominaisuudet on hiottu huippuunsa! 

#sotka #verkkosivut #verkkokauppa

Suomalainen sisustus– ja huonekalukauppa

Sotka on suomalainen huonekalujen vähittäiskaupan ketju edullisuutta ja helppoa asiointia, sekä luotettavuutta arvostavalle asiakkaalle.

Voit helposti kysyä apua kalusteisiin ja palveluihin liittyen suoraan Sotkan asiantuntevilta myyjiltä riippumatta siitä, onko asiointipaikkasi Sotkan myymälä tai verkkokauppa.

Tutustu Sotkaan ja Sotkan tuotteisiin osoitteessa: