Etsimme koodari­tiimiimme osaajaa. Oletko se sinä?

Meillä pääset mukaan ideoimaan, suunnittelemaan ja toteuttamaan uusia verkkototeutuksia sekä kampanjoita. Meiltä löytyy töitä sekä front-end että back-end puolen tehtävissä. Asiakastöiden lisäksi kehitämme jatkuvasti omia järjestelmiämme ja pääset mukaan myös kehitysprojekteihimme. Käyttämiämme teknologioita ovat mm. PHP8, MySQL, Javascript, HTML5, CSS3. 
Edellytämme sinulta vahvaa tuntemusta PHP-ohjelmoinnista. Kokemuksen lisäksi tärkeää on aito innostus ja kiinnostus alaa kohtaan. Odotamme sinulta myös huolellisuutta ja luotettavuutta. Osaat työskennellä sekä itsenäisesti että osana tiimiä.

Työ- ja koulutodistukset ovat totta kai tärkeitä, mutta eniten meitä kiinnostaa nähdä ja kuulla mitä olet tehnyt tähän mennessä ohjelmoinnin parissa. Portfoliosi kertoo siis enemmän kuin tuhat sanaa :-).

Tarjoamme asiakkaidemme kautta mielenkiintoisen kentän mainonnan alalta sekä mukavat työkaverit!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi CV:n sekä mahdollisten työnäytteiden ja palkkatoiveen kera osoitteeseen rekrytointi@tremedia.fi. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.