Rehti Imagine

Rehti Imagine

Suunnittelua ja visualisointia virtuaalisesti

Rehti Imagine on helppokäyttöinen suunnitteluohjelma, jolla potentiaaliset asiakkaat voivat testata tuotteiden sopivuutta omaan tilaan tai ympäristöön.

Rehti Imagine on mainio lisä myös esim. verkkokauppaan, sillä se auttaa asiakkaita tuotteiden valinnassa ja vauhdittaa ostopäätöstä.

Mutkaton käyttöönotto

Rehti Imagine on yhteensopiva Rehti Store -verkkokaupan kanssa, jolloin kaupan tuotteet voivat näkyä saumattomasti myös suunnitteluohjelmassa.

Selainpohjaisen suunnitteluohjelman käyttöönotto ja hallinta on nopeaa ja helppoa. Itse suunnitteluohjelman käyttö on myös yksinkertaista, sillä Rehti Imagine vaatii vain kolme työvaihetta.

#rehtiimagine #suunnitteluohjelma #kotimainen

Rehti Imagine - Miten se toimii?

1. Valitse kuva

Aloita lataamalla kuva tilasta tai ympäristöstä, johon haluat kokeilla tuotteita. Kuvan voi ladata suoraan puhelimesta tai tietokoneelta. Kuvan voi myös valita suunnitteluohjelman omasta kuvakirjastosta.

2. Valitse ja asemoi tuotteet

Valitse seuraavaksi tilaan tai ympäristöön sijoitettavat tuotteet valikoimasta. Asemoi tuotteet raahaamalla ne kuvan päälle, jonka jälkeen voit muokata tai siirtää niitä
toimintokuvakkeiden avulla.

3. Valmis tallennettavaksi

Valmiin kuvan tallennus onnistuu kätevästi suoraan omalle laitteellesi ja somejaon avulla voit jakaa kuvan haluamaasi somekanavaan.

 

ikoni

Esite talteen?

Lataa esite tästä (pdf)