Tremedian arvot

Luottamus

Luotamme toisiimme. Tekemällä yhdessä töitä täytämme palvelulupauksemme ja ansaitsemme asiakkaidemme luottamuksen. Luottamus luo turvallisen työympäristön, jossa voidaan kehittää ja kokeilla rohkeasti myös hallitulla riskillä, ilman epäonnistumisen pelkoa. Luottamuksen myötä rakentuvat myös pitkäaikaiset suhteet, niin työyhteisön sisällä kuin asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Kumppanuus

Kumppanuus rakentuu ajan myötä. Kumppanuus on tärkeää sekä sisäisesti työyhteisön kesken että asiakasrajapinnassa ja eri sidosryhmien kanssa toimiessa. Yhdessä tekemällä ja yhteisiä hankkeita eteenpäin viemällä onnistumme yhdessä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa pääsemään usein lopputulokseen, joka on enemmän kuin osiensa summa.

Kehitys

Kehitys vie eteenpäin. Olemme uteliaita ja seuraamme, mitä ympärillämme tapahtuu. Kuuntelemme asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme, jotta voimme palvella parhaalla mahdollisella tavalla muuttuvassa maailmassa. Ehdotamme rohkeasti uutta ja innovatiivista. Opimme jatkuvasti uutta ja kehitämme tuotteitamme, palveluitamme sekä henkilöstömme osaamista. Panostamme siihen, että pysymme kehityksen aallon harjalla ja haluamme, että meidät valinnut asiakas myös kehittyy kanssamme.